BESPLATNI LIZA EIGHT RESURSI

Nisam uvijek bio Liza Eight. Kad sam ušao u svijet preduzetništva, započeo sam sve sam, moji snovi o stvaranju unikatne agencije bio je upravo to, san. Proces osnivanja sebe, kao i svoje agencije, bio je spor i često frustrirajući. Mnogo puta bi zapeo i ne bi znao kako pristupiti sljedećem koraku. Nepotrebno je reći da sam zbog ovog nedostatka znanja potrošio puno vremena i novca krećući se u pogrešnom smjeru.

Nakon susreta sa stotinama poduzetnika koji se bore tražeći po internetu prave informacije , kao i kroz druge napore, shvatio sam koliko je učestala potreba za ovom vrstom osnovnih informacija.

Udovoljavajući ovoj potražnji, sastavio sam svoje najcjenjenije besplatne resurse. Ovo su neki od najboljih preduzetničkih resursa koje sam razvio kako bi vam pomogao da se približite vašim ciljevima. Nadam se da ćete u njima naći onoliko vrijednosti koliko i ja.

Outbreak Live Lekcija

Kada sam tek ušao u svijet preduzetništva. Bilo je jako frustrirajuće. Nisam znao šta je prava istina u moru laži. U ovom treningu otkrivam ono što bi volio da sam znao na samom početku.

Objasnit ću svoju formulu za kreiranje baze fanova i otkriti jednu od najvećih tajni koju ” POZNATI ” autoriteti ne žele podijeliti sa vama .

KREIRAJ SVOJU OBLAST - Pretvorite Strast U Bogatstvo

Tony Robbins, Dean Graziosi i drugi poznati Autoriteti Pretvorili Su Svoju Vještinu U Bogatstvo . U ovom 20-minutnom programu prolazimo Korak Po Korak Formulu Za Otkrivanje I Kreiranje Vaše Oblasti.

Identifikacija Baze Fanova

” Ako su svi vaši kupci, niko nije vaš kupac ”

Mogu cijeniti da ste čuli koliko je identifikacija kupaca bitna. Čuli ste ali nikada niste shvatili ozbiljno i poduzeli mjere po tom pitanju ili niste imali priliku dobiti ovako moćne alate kao sada. Zato u ovom treningu zajedno identifikujemo vašeg idealnog kupca kroz moj LE Template.

Prodajni Lijevak - Vaš Financijski Cilj

Svako želi zaraditi. To je u redu. Na početku kada bi se spomenuo 1 MILION rekao bi da je to nešto VELIKO i TEŠKO dostići. Onda sam naišao na Prodajni Grafikon koji mi je pokazao jednostavnu matematiku.

Dobijte Sve Ove Vrijedne Besplatne Resurse Od Lize Eight-a

Mogu Razumiti Da Je Teško & Skupo Pronaći Kvalitetne Informacije Koje Imaju 2x -3x Povratnu Vrijednost.
Zato Sam Kreirao Ove Resurse Samo Za Vas. Gdje želite da vam pošaljem resurse?

.